RMaudio

Beyerdynamic GmbH & Co. KG.

H Beyerdynamic έχει μακρά παράδοση στην κατασκευή υψηλών ποιοτικών προδιαγραφων προϊόντων, όπως ακουστικά, μικρόφωνα και συστήματα συνεδρίων που παράγονται στη Γερμανία και ξεκινά από το 1929. Σήμερα, το όνομα "Βeyerdynamic" είναι συνώνυμο με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας. Ειδικότερα, η εταιρεία διαθέτει μικρόφωνα και ακουστικά για επαγγελματικά στούντιο ή εφαρμογές σε stage, καθώς και ακουστικά για προσωπική χρήση προσφέροτνας μουσική υψηλής ποιότητας στο σπίτι ή στον δρόμο.

Elation Professional B.V.

Η εταιρεία ELATION Professional B.V. ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Λος Άντζελες. Όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και διανέμονται σε όλον τον κόσμο μέσω του παγκόσμιου δικτύου πωλήσεων. Η εταιρεία παρέχει καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα επαγγελματικού stage φωτισμού, την πιο ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη τoυ συμβατικoύ και έξυπνου LED φωτισμού, βίντεο, καθώς και προϊόντα με ατμοσφαιρικά εφέ, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για θεατρικές παραστάσεις, stage συναυλίες, ενοικίαση, παραγωγή, στούντιο, εκθέσεις, νυχτερινά μαγαχιά - club, θεματικά πάρκα και άλλα.

 

Martin Audio Ltd

Η Martin Audio ιδρύθηκε το 1971 από τον Dave Martin. Το όραμά του ήταν να επιτρέψει σε ομάδες να παίξουν σε μεγαλύτερο κοινό και να ακουστούν για πρώτη φορά. Η φήμη των ηχείων Martin Audio αναπτύχθηκε γρήγορα και σύντομα παράχθηκαν συστήματα παγκόσμιας κλάσης για διάσημα γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων των Pink Floyd, The Who και Supertramp. 

Void Acoustics Research Ltd

Η Void Acoustics σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει προηγμένα επαγγελματικά ηχητικά συστήματα για τους εγκατεστημένους και ζωντανούς χώρους. Η εταιρεία προσφέρει μια εξελιγμένη σειρά ήχου που περιλαμβάνει συστήματα ηχείων, ενισχυτές ισχύος, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου και αξεσουάρ.

Linea Research Ltd

Η εταιρεία Linea Research Ltd δημιουργήθηκε το 2003 από τους Davey Smalley, τον Ben Ver, τον Pip Wilson και τον Paul Williams, που όλοι είχαν συνεργαστεί προηγουμένως στην επαγγελματική βιομηχανία ήχου. Στόχος τους ήταν ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εμπορία πρωτοποριακού επαγγελματικού εξοπλισμού ήχου. 

FaitalPRO Loudspeakers

Η ιστορία της FaitalPRO - Professional Loudspeakers αντικατοπτρίζει τη συνεχή καινοτομία και ανάπτυξη του ομίλου τα τελευταία 50 χρόνια. Τα διάφορα ορόσημα που έχουν επιτευχθεί από την ίδρυση της Εταιρείας το 1958 επέτρεψαν να γίνει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στις παγκόσμιες αγορές.

A.T.C. GmbH

Από το 1993, η A.T.C. - Austrian Truss Construction ασχολείται με την παραγωγή και το σχεδιασμό συστημάτων στήριξης για την κατασκευή σκηνικών και εκθεσιακών περιπτέρων, καθώς και για διάφορες μεμονωμένες εφαρμογές. Οι σκελετοί επεξεργάζονται με την υψηλότερη ακρίβεια σε τυποποιημένες και ειδικές κατασκευές για σκηνές, ντισκοτέκ, εκθεσιακούς χώρους, θέατρα και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.  

BÜTEC GmbH

Η BÜTEC είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς. Η διοίκηση και το ικανό προσωπικό από το 1979, προωθούν την ανάπτυξη πολλών συστημάτων στήριξης, εξεδρών και εξοπλισμού stage. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γερμανία με υψηλή ποιότητα - τόσο ασφαλή όσο και αξιόπιστα - εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. 

OPTOCORE GmbH

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, η OPTOCORE αποτελεί την πιο εξέχουσα εταιρεία στην παροχή υποδομών αναμετάδοσης ήχου και εικόνας μέσω οπτικών ινών. Τα δίκτυα OPTOCORE χρησιμοποιούνται σε ευρεία γκάμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων τελετών έναρξης και λήξης των σημαντικότερων εκδηλώσεων του κόσμου, ενώ επίσης αποτελούν μια εναλλακτική λύση σε τηλεοπτικές αναμεταδόσεις, στάδια, στούντιο, θέατρα κλπ. 

Broadcast Manufactur GmbH

Η BroaMan (Broadcast Manufactur GmbH) είναι μία Γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία εξαιρετικά αξιόπιστων, επαγγελματικών και προηγμένων προϊόντων για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, εταιρείες παραγωγής, αθλητικές εγκαταστάσεις, professional AV intergrators και άλλα. Όλα τα προϊόντα της BroaMan είναι αφιερωμένα στη χρήση οπτικών ινών για την ενσωμάτωση βίντεο, ήχου, IP, ενδοσυνεννόησης και άλλων δεδομένων σε ένα σύστημα πολύ χαμηλής καθυστέρησης.

Earthworks Inc.

Τα προηγμένα κυκλώματα και οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες που βρίσκονται στα μικρόφωνα Earthworks προσφέρουν την πιο καθαρή και φυσική αναπαραγωγή ήχου. Το κύκλωμα κάθε μικροφώνου δοκιμάζεται εκτενώς και επιλέγεται με το χέρι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην κάψα του, παρέχοντας τα υψηλότερα επίπεδα σαφήνειας, απόχρωσης και ρεαλισμού στον ήχο σας. Εκτεταμένη απόκριση συχνότητας, απίστευτα γρήγορη παλμική απόκριση, κοντά σε τέλειο πολικό μοτίβο και καθαρή διαδρομή σήματος. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται σε κάθε μικρόφωνο της Earthworks συντελώντας σε ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών.

 

SSL

Η Solid State Logic είναι κατασκευαστής κονσόλων μίξης υψηλής ποιότητας και υλικού στούντιο ηχογραφήσεων που εδρεύει στο Begbroke, Oxfordshire της Αγγλίας.

 

Optimal Audio

Avantone Pro

Black Lion Audio

United

Lindell Audio

Black Box Analog Design

Empirical Labs Inc.

Avolites