RMaudio

Οι υπηρεσίες

Η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση επαγγελματικά ηχοφωτιστικά συστήματα, μουσικά όργανα, σύγχρονες συναυλιακές εξέδρες, προηγμένο οπτικουαστικό εξοπλισμό, καθώς και συστήματα στήριξης εξοπλισμών για την κάλυψη κάθε είδους εκδήλωσης. Εξειδικευόμαστε στην οργάνωση, διαχείριση και παραγωγή live event, υπό το πρίσμα επαγγελματικού σχεδιασμού και με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αντάξιες των προσδοκιών κάθε πελάτη μας.

 

Το έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό μας και ο καινοτόμος, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, εξασφαλίζει την επιτυχημένη έκβαση κάθε project που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, ενώ η παροχή 24ωρης τεχνικής υποστήριξης, σε συνδυασμό με το τεράστιο απόθεμα μηχανημάτων και συστημάτων μας, εξαλείφει κάθε κίνδυνο τεχνικών προβλημάτων.

 

Τέλος, η Εταιρεία μας διαθέτει εξουσιοδοτημένο service για τους παρακάτω κατασκευαστές που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά:

 

-  BEYERDYNAMIC GmbH & Co. KG.

-  ELATION PROFESSIONAL B.V.                

-  MARTIN AUDIO LTD

-  VOID ACOUSTICS RESEARCH LTD

-  LINEA RESEARCH LTD

-  FAITALPRO LOUDSPEAKERS

-  ATC GmbH

BÜTEC GmbH

Μελέτες & Εγκαταστάσεις

Tο τμήμα εγκατάστασης της RM Audio παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα, μελέτης, σχεδίασης, προμήθειας και εγκατάστασης ηχητικού, φωτιστικού, οπτικοακουστικού και staging εξοπλισμού. Χάρη στην πολυετή πείρα και την ανάλογη τεχνογνωσία του προσωπικού μας, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών μας.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές μας αναλαμβάνουν να εξηγήσουν βήμα προς βήμα τα στάδια υλοποίησης του έργου, καθώς επίσης γιατί οι συγκεκριμένες επιλογές εξοπλισμού είναι οι καταλληλότερες για την κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα με την παράδοση ενός έργου αναλαμβάνουμε την υποστήριξη του εξοπλισμού διασφαλίζοντας την άρτια και συνεχή λειτουργία αυτού, αλλά και την εκπαίδευση των χρηστών.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

  • Μελέτη εξοπλισμού
  • Σχεδίαση ηλεκτροακουστικής εγκατάστασης
  • Εγκατάσταση συστημάτων ήχου
  • Εγκατάσταση φωτισμού
  • Εγκατάσταση εξοπλισμού βίντεο
  • Εγκατάσταση οθόνων προβολής
  • Εγκατάσταση συνεδριακών συστημάτων
  • Εγκατάσταση μεταφραστικών συστημάτων
  • Εγκατάσταση συστημάτων ψηφοφορίας

.

Τεχνική Κάλυψη Εκδηλώσεων

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την πολυετή εμπειρία και γνώσεις του, μπορεί να καλύψει ταυτόχρονα όλους τους τομείς οποιουδήποτε είδους εκδήλωσης, με αποτέλεσμα την επιτυχία. Από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας της εταιρείας μας μέχρι σήμερα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται ώστε να τοποθετηθεί και να συντηρεί τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή. Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας οργανώνει σεμινάρια για το προσωπικό μας με στελέχη των εργοστασίων κατασκευής των ηχοφωτιστικών προϊόντων τα οποία αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα. 

 

 

Το υπερσύγχρονο εργαστήριό μας έχει την δυνατότητα να διορθώσει οποιαδήποτε βλάβη σε εξοπλισμούς που έχουμε διαθέσει στους πελάτες μας καθώς επίσης και να τους συντηρεί μέσα από ειδικά μελετημένα προγράμματα συντήρησης εξοπλισμών. Η τεχνική κάλυψη της εταιρείας μας εμπεριέχει την 24ωρη εξυπηρέτηση των πελατών μας με σκοπό την άμεση εγκατάσταση εξοπλισμό σε περίπτωση βλάβης. 

Παραγωγή Εκδηλώσεων

Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα που ασχολείται ενεργά με την παραγωγή κάθε είδους εκδήλωσης όπως συναυλίες, φεστιβάλ, μουσικές, περιοδείες, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια, εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, τελετές. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη του πελάτη μας καθώς οργανώνουμε πλάνο για τον σχεδιασμό, τους εξοπλισμούς, την εύρεση χώρων, την πρόσληψη του προσωπικού (με κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών), την έκδοση εισιτηρίων, την συνεργασία με επώνυμους καλλιτέχνες. Επίσης, παρέχουμε και καλύπτουμε υπηρεσίες μεταφοράς με ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα της εταιρείας μας,

του κάθε φορά απαραίτητου εξοπλισμού με γνώμονα την ασφάλεια και την συνέπεια στην παράδοση. Τέλος, για την εκτέλεση οποιουδήποτε τομέα της παραγωγής διατίθεται χώρος συνεδριάσεων στα γραφεία της εταιρείας μας με δυνατότητα οργανωμένου εξειδικευμένου προσωπικού ώστε να κατευθύνουμε τους πελάτες μας στη σωστή διαχείριση της παραγωγής. Τέλος, η εταιρείας μας διαθέτει χώρο αποθήκευσης για το πακέτο παραγωγής που θα επιλέξει ο πελάτης μας ώστε να διευκολυνθεί στην εκτέλεση και περαίωση κάθε είδους εκδήλωσης που θα επιλέξει.

Ενοικίαση Eξοπλισμού

Η RM audio έχει την δυνατότητα να μισθώσει κάθε είδους ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό καθώς και εξοπλισμό video και συναυλιακών εξεδρών τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα εγκατάστασης και υποστήριξης σε χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης της. Η ενοικίαση επιλεγμένων μουσικών οργάνων είναι επίσης μια διαθέσιμη επιλογή για εσάς. 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Το τμήμα ενοικίασης ήχου, παρέχει τη μίσθωση συστημάτων P.A. στη βιομηχανία ζωντανών εκδηλώσεων για πάνω από έντεκα χρόνια. Κατά τη  διάρκεια αυτής της περιόδου καλύψαμε μουσικά φεστιβάλ, συναυλίες, εταιρικές εκδηλώσεις, συνέδρια και θεατρικά δρώμενα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, με διάσημους καλλιτέχνες και διεθνούς φήμης παραγωγούς. Οι υπηρεσίες ενοικίασης P.A. εξοπλισμού για συναυλίες, φεστιβάλ και περιοδείες περιλαμβάνουν: συστήματα ηχείων line array επώνυμων κατασκευαστών, ασύρματα μικροφωνικά συστήματα, φωτιστικά συστήματα, μουσικά όργανα, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό συστημάτων, συστήματα στήριξης εξοπλισμών, συστήματα συναυλιακών εξεδρών και κατασκευαστών, σχεδιασμό συστημάτων για πλήρη παραγωγή ήχου, φωτισμού, βίντεο. Οι υπηρεσίες ενοικίασης P.A. εξοπλισμού για εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια περιλαμβάνουν: υψηλής ποιότητας ηχητικών συστημάτων προσαρμοσμένα σε κάθε χώρο, μικροφωνικά συνεδριακά συστήματα για ομιλίες, ψυχαγωγία, εγγραφή συνεδρίων, σχεδιασμός συστήματος και πλήρη διαχείριση ήχου για ηχογραφήσεις και ζωντανές μεταδόσεις. Οι υπηρεσίες ενοικίασης P.A. εξοπλισμού για εκδηλώσεις του Δημόσιου τομέα, αθλητικά δρώμενα και τηλεοπτικές αναμεταδόσεις περιλαμβάνουν: σχεδιασμό ηχητικού συστήματος, ειδικά πακέτα ηχοσυστημάτων για δημόσια έργα, ηχοφωτιστική υποστήριξη πολιτικών ομιλιών, εγγραφή βίντεο εκδηλώσεων.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Οι υπηρεσίες ενοικίασης φωτιστικού εξοπλισμού για συναυλίες, φεστιβάλ εκδηλώσεων και περιοδείες περιλαμβάνουν: συστήματα κινητών ρομποτικών κεφαλών επώνυμων κατασκευαστών, ασύρματα συστήματα μετάδοσης σημάτων, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό συστημάτων, συστήματα στήριξης εξοπλισμών (aluminium truss systems structures), σχεδιασμό πιστοποιημένων συστημάτων από έμπειρους τεχνικούς και μηχανικούς κατασκευών.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης φωτιστικού εξοπλισμού για εταιρικές εκδηλώσεις και συνέδρια περιλαμβάνουν: υψηλής ποιότητας φωτιστικών συστημάτων προσαρμοσμένα σε κάθε χώρο, αρχιτεκτονικό φωτισμό και φωτιστικό στολισμό σε κτίρια, σχεδιασμό φωτιστικού συστήματος και πλήρη διαχείριση φωτιστικού εξοπλισμού για ζωντανές αναμεταδόσεις. Οι υπηρεσίες ενοικίασης φωτιστικού εξοπλισμού για εκδηλώσεις του Δημόσιου τομέα, αθλητικά δρώμενα και τηλεοπτικές αναμεταδόσεις περιλαμβάνουν:  σχεδιασμό φωτιστικού συστήματος, ειδικά πακέτα ενοικιάσεων φωτιστικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στα πλαίδια μακροχρόνιων μισθώσεων, υποστήριξη προμήθειας αναλώσιμων προϊόντων για κάθε φωτιστική μας εγκατάσταση από το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: Το τμήμα ενοικίασης βίντεο παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού βίντεο για ζωντανές εκδηλώσεις κάθε είδους. Οι υπηρεσίες ενοικίασης περιλαμβάνουν: μίσθωση οθόνης Led, μίσθωση οθόνης πλάσματος, μίσθωση βιντεοπροβολέα(projector) με δυνατότητα δημιουργίας 3D mapping μέσα από έμπειρη ομάδα σχεδιαστών, μίσθωση καμερών, μίσθωση ηλεκτρονικού υπολογιστή με ειδικά προγράμματα για προβολή/επεξεργασία εικόνας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΕΔΡΩΝ: Η εταιρείας μας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης εξεδρών για συναυλίες, φεστιβάλ, περιοδείες, εταιρικές εκδηλώσεις του Δημόσιου τομέα, αθλητικά δρώμενα, τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και γενικότερα ζωντανών γεγονότων. Οι υπηρεσίες ενοικίασης εξεδρών περιλαμβάνουν: οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα ή ύψος εξέδρας, ειδική κατασκευή προσαρμοσμένων σχεδίων, ειδικά πέλματα στα ''πόδια'' στήριξης για την αποφυγή ζημίας ευαίσθητων επιφανειών, ενοικίαση αντιολισθητικού δαπέδου καθώς και την δυνατότητα προσαρμογής μοκετών και ειδικών φινιρισμάτων με χορηγία ή λογότυπα, ειδικά πατώματα χορού, δυνατότητα εγκατάστασης εξεδρών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, χώρους ειδικούς εγκαταστάσεων, κάλυψη οποιονδήποτε επιφανειών, δυνατότητα εγκατάστασης μέσα σε νερό, δυνατότητα εγκατάστασης πλωτής εξέδρας.